• Fri frakt över 1200:-
  • Leverans 2-5 dagar

Meditation

Våra kuddar 

Nyttadesigns sittkuddar har en  innerkudde och ett ytterfodral. Fodralet är tillverkat inom EU i kraftig ekobomull (Halvpanama 280 gram/m2) eller en mix av ekobomull och hampa. Fodralet kan enkelt tas av genom att öppna dragkedjan som löper runt halva kudden. Innerpåsen är tillverkad i ekologisk bomullssatin (122 gram/m2) och har en öppning som möjliggör att du anpassar volymen/hårdhet. Det är viktigt att du känner att kudden är lagom hård och hög. Kuddarna väger 1-3 kilo. Om du vill veta mer om materialen i kuddarna klicka här.

Att meditera är att fokusera uppmärksamheten inåt . Ordet kommer latinets ”meditari”, att tänka efter, tänka över eller stilla begrunda är möjliga översättningar. Ett annat sätt att se det är att likaväl som man behöver rena kroppen med en dusch kan man rena hjärnan från tankar och bli redo för en ny dag med intryck. I denna folder hittar du information om var du kan gå för att meditera med andra. 

Läs vår folder om meditation som togs fram i samarbete med Ordinary Minds i Stockholm 2014 Klicka här Där finns du tips om organisationer som erbjuder mer information, kurser och evenemang.

Produkter