• Fri frakt över 1200:-
  • Leverans 2-5 dagar

Vardagsrum

I vårt vardagsrumssortiment hittar du både funktionskuddar, dekorationskuddar, filtar och ljuvliga värmetofflor.

Alla våra produkter är designade med finess och vi strävar efter att våra produkter ska vara hållbara både för miljön och för dig.

Många av våra produkter är designade för att kunna användas för flera ändamål. T.ex. passar våra bovetekuddar både i soffan och som huvudkuddar. Du kan även placera dem mellan knäna när du ska sova för att avlasta ländryggen. Det kallar vi fiffigt!

Våra kuddar:
Vi erbjuder ett brett sortiment av kuddar som är helt fria från syntetisk fyllning.

Istället är våra kuddar fyllda med boveteagn som är en naturprodukt och ett bra materialval både för miljön och för dig. Bovetekuddarna är svala och formstabila. Och du kan lätt justera höjd och volym på kudden genom att tömma eller fylla på boveteagn efter behov.

Filtar:
Nytta designs filtar är tillverkade av 100% ull från Nya Zeeland och är en vacker inredningsdetalj både i soffan och på sängen. Men även en härlig filt att dra om sig när man sitter i soffan eller när man mediterar. Se gärna vårt övriga sortiment för meditation här.

Cylinderkuddar/Yogabolster mini:

Finns i ett tiotal olika färger i tre olika storlekar, varav denna är sortimentets minsta variant. Cylinderkudden är en perfekt inredningsdetalj i hemmet. Många av våra kunder uppskattar att placera bolstret under knävecken när de ska sova för en avlastning av ländryggen. Andra tycker det är skönt att använda dem som nackstöd i t.ex. soffan.

Värmetofflor:

Fantastisk toffla att använda året runt för dig som önskar varma fötter på momangen. Tofflan går även att använda när du har för varma och svullna fötter. Värm de i micron eller kyl dem i frysen. Vi har andra produkter i sortimentet som både värmer och kyler. Läs mer här.

 

 

 

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkter